|
ШТО СТАНА СО ВЕРОИСПОВЕД? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...komu mu se obrakas....ne saka da slusne....ne saka da razbere....si tera po staro....
|
||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На што ти личи тебе ова . . . господине? Мене ми личи на обид за кавга, искажување омраза, навредување . . и тн.
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moira iskreno nemam videno zena so pogolema omraza prema sve
muslimansko odtebe. Tolku odvratna licnost si sto nozete da ti gi bacuvame pak ke ne mrazes. |
||
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa pokazi i ti ljubov pa zasrami ja
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stom pocnavte site da zborite deka namesto komentari se preogja vo komentari koi se odnesuvaat na toa kakov e clenot, a toa pocna na site da vi smeta, moze i site ke promenite nesto vo sebe, pa i ke go bide pdforumov.
me raduva sto eden clen koj cesto so ironija i podsmeslivi komentarcinja replicirase, sega veli deka toa mu smeta. vremeto ke pokaze. |
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blagodarenie na modelatorkite i clenovite koi se odnesuvaat napadno i agresivno, sirejki verski fundamentalizam i fanatizam!!!
вд,а зарем не е во право? |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aham
cudni gorni postovi butel no covek koga kje razmisli poubo i ne se cudni Изменето од anakin - 02.Јануари.2008 во 20:35 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во постот на моира не видов никаква омраза спрема никого...и не се прави жртва,калифах,дека мрази се што е муслиманско...
вика blagodarenie na modelatorkite i clenovite... зарем сите тие се муслимани? |
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
starting over , se javija tie sto se identifikuvaa vo mojot post iako nikogo ne imenuvav i povtorno zapocna "ona" protiv koe poveketo od nas se deklariraa deka ne im se dopaga i deka treba da se prekine so takvoto odnesuvanje .....i se sto prethodno se napisa od ostanatite clenovi na forumot, go iznegiraa. Zalno, navistina zalno........
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас мислам дека фали малку забава на подфорумов
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
butel , citas li ti, jas ti vikam deka nie ateisti sme podobro drustvo od ovaa
na mrtvite pesnici a za zabava jas i butel kje se pogrizime a???? Изменето од anakin - 02.Јануари.2008 во 20:40 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема проблем, само нека е на арно прифаќам |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто викаш друштво на мртви песници?
јас повеќе би рекла проблемс ин парадајз |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........rajot za nekogo e nedostizen, a podforumov e daleku od rajot.......
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |