![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 113> |
Автор | |
beliot crnec ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Use eden ucenik od kaj mene :) sneska ti predava
|
|
![]() |
|
iva99 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Здраво на сите доколку некој не го мрзи или е по пишувањето ќе го замолам да напише краток состав а може и песна на тема Сите сме еднакви без разлика на се. Ми треба за утре. Ви благодарам однапред!
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,da beshe za razlichnosti ajde de ,,i nekako da se pishuva ,,,ama za neshto isto ,,,
,,e navistina bile glupi profesorive,,kako li ne im e sram i zhal da vi zadaavaat vaka teshi temi shto baraat razmisluvanje za pishuvanje ,,,eh profesori loshi,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Amarche ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
MI TREBAAT SOSTAVI NA TEMI
1.Covekot nemoze so sila da gi nametnuva svoite sfakanja i da odlucuva za tugata sudbina ili Teodose sakam da ti kazam 2.Nemozeme da pravime golemi nesta no maleckite mozeme da gi pravime so golema ljubov |
|
![]() |
|
nattte12 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Итно ми треба еден состав „Опис на ликот на Бојан“ (од лектирата „Бојан“) со воведен дел, главен дел и завршен. Ве молам итно ми е.
![]() |
|
![]() |
|
nattte12 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ajde ve molam napisete eden sostav "Opis na likot na Bojan" (od lektirata "Bojan). So voveden del, glaven del i zavrsen. Itno e, za denes mi treba. Vi blagodaram..... odnapred...
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Плати па клати, кај е итно па уште и гратис
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Овде се пишуваат различни состави па мислам дека и овој ќе знаат да го напишат. Итно е па и гратис
![]() |
|
![]() |
|
KoceRR ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Mi treba sostav na tema Mojata omilena igracka od detstvoto
Ve molam ako znaete nesto napisete sto e mozno pobrzo Odnapred vi blagodaram ![]() |
|
![]() |
|
gang ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Ми требаат три теми за писмена ако може нешто помош:
1.Младите во современиот свет 2.Алкохолизмот и наркоманијата погрешен пат за младиот човек 3.Техниката вчера,денес и утре Ви благодарам однапред |
|
![]() |
|
gang ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Ако може помош ми требаат три теми за писмена работа по македонски јазик
1.Младите во современиот свет 2.Алкохолизмот и наркоманијата погрешен пат за младиот човек 3.Техниката вчера,денес и утре БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД !! ![]() |
|
![]() |
|
Христина Б. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ми треба состави на темата "Љубовта и желбата се крилја за големи дела" и "Спомени со..." итно ми е ве молам...Фала :D
|
|
![]() |
|
Христина Б. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Дали може да ми го напишеш составот на тема Желбата и љубовта се крилја за големи дела бидејќи ти го имаш правено а јас ќе го правам во четврток...Те молам. Фала однапред
|
|
![]() |
|
sanjicka05 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ve molam da mi napisete esei za temite:
1.Narodnoto tvorestvo-identifikacija za makedonskiot narod (od zbornikot) 2.Sporedba pomegu Cajld Harold i Evgenij Onegin |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |