![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 242> |
Автор | |||||||||||||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
КОСМОДИСК МУ Е МАЈКАТА. ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||||||||||||
ко шо му се заседнав овде и космодиск ми треба
![]() |
|||||||||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||||||||||||
Само внимавај некој да не почне таму да ги бара заповедите.
![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||||||||||
me raduva so si prajte sprdnja so zapovedite
samo prodolzite moze kje se procitat na nekoj Kosmodisk- no licno neveruvam deka bilo kade i kje se najdat osim vo Bestsellerov tezok 2 mileniuma ![]() Изменето од anakin - 27.Април.2008 во 23:02 |
|||||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Ако мислиш на заповедите јас ги имам,т.е. сите ги имаат,ама ние муслиманите ги имаме посебно во к*р,анот.
А,ако целиш на плочите,е тие ги немам брат. ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||||||||||
da
znam deka gi nemas gi nema nikoj izgleda- ostanaa kako legenda |
|||||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
citajgi gi ovie zapovedi
steknuvam dojam deka Gospod mnogu sakal da bide secij Gospod ubo vika jas sum tvojot bog vika DA NEMAS drugi bogovi zaso nerekol Jas sum Bog i nemas drugi bogovi.. ako e ovo pravo tvrdenje deka nepostjat drugi bogovi zasto vo recenicata turil zabrana a ne gi ubedil deka nepostojat drugi bogovi ????? Изменето од anakin - 27.Април.2008 во 23:23 |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Е,на тоа нека ти одговорат оние кои добро ја познаваат Библијата.Кај нас во к*р,анот јасно стои дека нема друг бог освен Аллах џ.ш.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
aj citiraj go toa vo k*ranov
no jas nebaram vo knigite razni interpretacii barAM SO TOCNO PICUVA NA DVETE PLOCI Изменето од anakin - 27.Април.2008 во 23:25 |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
ЛА ИЛАХЕ ИЛЛЕЛЛАХ
НЕМА ДРУГ БОГ ОСВЕН АЛЛАХ ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
||||||||||||
Gledashe nekoj denes MTV 1 imalo nekoja emisija za Biblijata?
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
MISLIS DEKA allah SAKA SITE NA SVETOT DA ZNAAT ZA NEGO?????? |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Anakine,sorry,ali sam zaista zauzet.Mozda neko drugo vece,vise o tome.
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
svemirski_duh ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
||||||||||||
Eden ucac na Qur'an dosol do zborovite "nema vodata da tece",
Jas sum vo stanje vodata da vi ja presusam. Jas vodata vo ponor ke vi ja sokrijam, a kaj sto tecele vodite ke bide suvo. Koj moze vodata osven Mene da ja povrati, na Kogo mu nema primer vo Golemina i Dobrota. Togas pominal nekoj Filozof logicar koj na drugite gi potcenuval, dodeka decata go proucuvale ovoj aet vo mektebot. Koga go slusnal ovoj aet koj ne mu se dopagjal,rekol: Jas ke vi donesam voda vo kanti kolku vi treba. Nie so trud i motiki kanal ke prokopame, i ke doneseme voda vo susnite predeli. Taa nok Filozofot sonil covek,snazen kako lav, ovoj go udril vo sonot po ocite i mu gi izbil. Udirajki go vo sonot mu rekol: Od tvoite dve oci, izvadi go vidot so onaa motika,Jaden nesreknice. Koga se razbudil,filozofot bil slep, od dvete oci mu isceznal vidot. Da se pokaese filozofot i od srce zaplacese, so Allahova Dobrota,svetloto od ocite ke mu se vratese. No,kaenjeto,ne e vo secii race, slasta na tevbata (kaenjeto) ne e jadenje na sekoj bekrija.... |
|||||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |